Internationale verhuizingen

In heel Europa komt u ons tegen. Jan de Jong Top Verhuizingen uit Groningen weet overal de weg… Landen waar wij het meest frequent naar toe rijden zijn: Noorwegen, Zweden en Denemarken (Scandinavië). Maar ook Frankrijk, Duitsland en België zijn ons niet onbekend.

De verhuizers van Jan de Jong zijn altijd met z’n tweeën onderweg voor een internationale verhuizing. Ze hebben voor alle seizoenen de juiste zaken aan boord. Voor winterse omstandigheden; winterbanden en sneeuwkettingen en voor de zomer een goede airco en een koelkast!

 

Uw internationale verhuizing vlot geregeld

Ze slapen onderweg in de cabine, dichtbij uw huisraad. Doordat ze met z’n tweeën voor u onderweg zijn, verloopt een verhuizing naar de betreffende internationale bestemming ook erg vlot. Ze zijn er vaak eerder dan u denkt.

 

Onderweg houden ze u op de hoogte van de verwachte aankomsttijd. Zo weet u exact hoe laat uw inboedel op de plek van bestemming is. Heeft u een kleine internationale verhuizing voor een 2e huis in Spanje en we zitten die week net niet in uw regio? Dan zorgen we ervoor dat een samenwerkingspartner dit voor u meeneemt in zijn route. We werken altijd voor een scherpe prijs en met een goede service.

 

Internationale verhuizingen

Gaat u binnenkort verhuizen? Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips.

 

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Vul dan hieronder vrijblijvend ons offerteformulier in.

Vraag een offerte aan: