Klusjesman

Voor een allround service van verhuizen biedt Jan de Jong Top Movers nu ook een klusjesman. Naast het zorgvuldig en netjes verhuizen van uw spullen blijven er vaak werkzaamheden liggen waarbij u goed gebruik kunt maken van de handigheid van onze verhuizers. Onze klusjesman kan kleine klussen direct voor u verzorgen waarmee u zelf veel tijd kunt besparen.

Montage- en demontagewerkzaamheden

Onze klusjesman kan u van dienst zijn bij o.a. het (de)monteren van meubelen en apparatuur, aanleggen van bekabeling, bevestigen van gordijnrails en het ophangen van planken, spiegels en of schilderijen.

 

Onderhoud en reparaties

De klusjesman kan tevens van dienst zijn bij mogelijke reparaties van onder andere muren, vloeren en sloten. Daarnaast zijn onze vakmannen ook handig bij kleine reparaties zoals vervanging van lampen of het aansluiten van huishoudelijke apparatuur.

 

Heeft u weinig tijd of geen mogelijkheid om zelf de onderhouds- en herstelklussen thuis uit te voeren? Met gebruik van onze klusjesman is dit probleem meteen opgelost. De vakmensen van Jan de Jong Top Movers zijn bekwaam in diverse klussen en kunnen allerlei werkzaamheden direct voor u regelen. Zij voeren de klussen uit naar uw wensen, met geduld en met zorgvuldige precisie.

 

Klusjesman

Gaat u binnenkort verhuizen? Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips.

 

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Vul dan hieronder vrijblijvend ons offerteformulier in.

Vraag een offerte aan: