Opslag

Heeft u opslagruimte nodig nabij Groningen? Jan de Jong Top Movers beschikt over een opslaglocatie met twee geconditioneerde loodsen voor het opslaan van uw huisraad of zakelijke goederen. Om wat voor goederen het ook gaat, wij bieden een passende opslagruimte voor een voordelige prijs. U kunt uw goederen zelf bij ons aanleveren, maar wij kunnen het ook bij u komen ophalen.

De loodsen staan nabij Groningen en worden constant op temperatuur gehouden. Bovendien is een veilige opslag van de inboedel gegarandeerd doordat de opslagruimtes 24 uur per dag bewaakt worden.

 

Zelf aanleveren van opslag / selfstorage

Wanneer u uw inboedel zelf bij ons komt aanleveren, dan vragen we één maand opslaghuur contant te betalen op ons kantoor. Tot 17.00 uur heeft u de tijd om de goederen te komen brengen. Per kwartaal zult u een factuur voor de opslaghuur ontvangen.

 

Het laten ophalen van uw inboedel kan echter veel geregel voorkomen. Zo hoeft u geen bus of ander transportmiddel te regelen en eventuele mensen om u te helpen bij het inladen. Onze vakmensen zullen uw inboedel zorgvuldig inladen en, wanneer u dat wenst, kunt u zelf meehelpen met het laden en het lossen van de spullen.

 

Opslag van pallets en zakelijke goederen

Voor het tijdelijk stallen van pallets kunt u ook bij ons terecht. Wij beschikken over een palletstelling waar uw pallets veilig zijn opgeslagen.

 

Opslag van uw huisraad

Gaat u binnenkort verhuizen? Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips.

 

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Vul dan hieronder vrijblijvend ons offerteformulier in.

Vraag een offerte aan: